Best AB Exercises: Cele mai bune exercitii pentru abdomen!

Rebecca Louise: cele mai bune exercitii pentru abdomen

Rebecca Louise iti propune in acest VIDEO, 7 dintre cele mai bune exercitii pentru abdomen pe care le poti face acasa fara aparate, echipamente si accesorii de fitness (cel mult un covoras de protectie cunoscut ca si covor de fitness sau yoga sau pilates - recomandam setul de yoga Gymbit sau covorasele de protectie kettler)
Vezi video cu cele mai bune exercitii pentru abdomen dar si cele mai ok recomandari pentru arderea grasimilor (pentru slabit), remodelare corporala si tonifiere!

Cele mai bune exercitii pentru abdomen (VIDEO)

Cele mai bune exercitii pentru abdomen, recomandate de Rebeca Louise intr-un video produs de XHIT (sursa youtubeThe 7 Best Ab Exercises )

Ti se par destul de grele aceste exercitii pentru abdomen? 

Intr-adevar! sunt exercitii bune pentru abdomen dar nu sunt foarte bune pentru toata lumea! Trebuie sa ai ceva experienta in fitness pentru a le executa corect, fara sa te accidentezi si, foarte important, cu placere!
Daca esti incepator si totusi vrei sa-ti lucrezi rapid si frumos abdomenul, sa arzi excesul de grasime si sa te simti grozav, poti folosi un aparat de fitness pentru acasa care chiar face minuni (cu conditia sa-l folosesti... desigur....)

Este vorba de AB Tone it!

Vezi un video de prezentare AB Tone it si afla unde se gaseste acest aparat de fitness pentru acasa la cel mai mic pret (acum la un pret doar 89 lei in loc de 200 lei, produsul original, doar aici)

 

FORUM: Cele mmai bune exercitii pentru abdomen, cel mai bun aparat de fitness

Va invit pe acest forum cu pareri si comentarii, astfel:

  • Ce alegi? Ab Tone it (cu 89 lei) sau AB Generator cu 500 lei?
  • Ai incercat AB Tone it? Ce pareri si opinii ai?
  • Cum ti se par cele 7 exercitii pentru abdomen propuse de Rebecca Louise?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu